Terminsutvärdering

   

Ja, det var en utvärdering som var roligare än många andra man har gjort...
Kvällen genomsyrades av skratt och goda idéer. Det blev inte sämre av all god mat.
/ J

Mycket trevligt!

Hej!
Vill tacka för en mycket trevlig terminsavslutning i vår projektgrupp.
Det var bra att Katarina Herrlin var där och berättade om hennes syn på projektet och gav oss lite tankar och idéer på hur vi skulle kunna jobba vidare. Det känns som om det vi gör uppmärksammas och uppskattas.
När man har diskuterat en kväll så känner man sig motiverad att jobba vidare och att utveckla sitt arbete med eleverna i klassen.
Tack en en gång!
Carola

Terminsavslutning

Jag ser verkligen fram mot  årets sista UK-möte. Alltid lika kul att träffas! Jag tycker verkligen vi ska vara stolta över vad vi har presterat inom vårt projekt så här långt. När Daniel och jag senast var inne på högskolan och träffade de andra temagrupperna blev man nästan lite generad. Vi blev överösta av beröm. Kul!  Undras hur den där reklamenfimlmen blev bara. Jag minns ingenting av vad jag sa i kameran - så nervös var jag! På måndag efter jullovet har Daniel och jag blivit inbjudna till en skola i Mörbylånga där vi ska berätta om vårt projekt för alla elever och deras föräldrar. Vårt projekt är kanske vbara början på något riktigt stort!  God Jul!

Ses klockan 19.00 vid kajen

//Mackan

Luciablogg



Vi har bloggat om Lucia i Snipan. Vi tyckte alla att det var väldigt trevligt.
Det framkom dock att pepparkaksgubbarna saknades.
Några är redan redo för en ny blogg i morgon, då det ska skrivas om Lucia på trappan,
som är en tradition för oss på Kanoten.
Carola

Julavsnitt


Julavsnittet är grymt, tyvärr har mitt nya program (adobes premiere elements) kajakat ihop : (
Jag fick återvända till moviemaker, men det var ganska snällt mot mig. Programmet kände sig nog nödgat att vara det om jag ska starta det igen... hmmm. Det är ju gratis, men inte särskilt driftsäkert.

Mackan fick sköta sig helt själv mha några studenter sista djonken. Magister D är fortfarande i Thailand och undertecknad hade andra åtaganden. De skötte det med bravur!

På onsdag är det terminsutvärdering...

Bloggämne

Denna vecka blir vårt gemensamma bloggämne i vår klass idolfinalen. Ett ämne som berör alla, samt ett ämne där många har olika åsikter. Min upplevelse är att bloggandet börjar bli en naturlig del i undervisningen samt att kvalitén på texterna som barnen skriver på bloggen bara blir bättre och bättre!

//Mackan

Lite av de 10 goda procenten.

Hej!
På vårt senaste möte pratade vi lite om hur det går med MSN. Vi var väl ganska överens om att en hel del av konversationen med barnen bestod av "hej" och "vad gör du". 90 % ointressant småprat helt enkelt. Igår uppstod lite av de där sista 10 bra procenten. En tjej i klassen är på besök hos sin mormor hela veckan, och har kanske inte jättekul hela tiden, utan längtar lite efter skolan. Hon var inloggad under hela vår halvklass SET igår, fick veta vad vi gjorde, hälsade till klassen, fick läsläxan till nästa gång osv. Det kändes bra!
Ha det bra alla UK:are!
// Helene

Djonken TV - Avsnitt 15


Snart är det jullov, men vi ska väl hinna med ett par avsnitt till. Det här är det senaste... Inte så tokigt och ljudet är bättre än någonsin.
Ha en bra vecka...
// JN

RSS 2.0