OH kontra powerpoint!

Ja, visst blir man förvånad... Jag trodde nog att tekniken nått i alla fall PP och att OH användes i de fall det fungerar bättre ändamålsenligt (ibland kan PP låsa föreläsaren för att alla bilder bara måste hinnas med). Läste i Barometern idag att kommunens lärare ska bli bättre på IT och att lärare ska avsätta tid för detta  - här måste ni ligga långt före... det känns väl bra!
Grattis till lilla bloggskolan, det ser lärorikt ut!

//Katarina

ps. Ni får hojta till om studenterna som ska komma till er vecka 46-50 ska introduceras in i projektet inför VFU'n, men än är det väl ingen brådska?

Kommentarer
Postat av: Tom Gagner

Nja, jag är inte så säker på att skolan ligger före Högskolan i allmänhet. Det varierar nog snarare mellan olika lärare än mellan de olika institutionerna - skola och Högskola. Handlar det inte om att en del gillar att skapa sina presntationer i förväg som de sedan kör tillsammans med föreläsningen. Andra tycker om att resonera och skriva på tavlan. Viktigast i undervisningssammanghang är att de pedagogiska behoven ska styra valet av teknik. Ett klent innehåll blir bättre för att det presenteras snyggt med vackra bilder via datorprojektor. Det är så förfärligt lätt att ramla ned i teknikdiket där tekniken blir det viktiga...
:)
Tom

2007-09-27 @ 15:21:35
Postat av: Daniel

Hej Katarina.
Det är en god idé att ge studenterna en inblick i projektet... Jag hojtar när vi närmar oss!
//Daniel

2007-10-04 @ 14:36:28
URL: http://modernteknik.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0