Mattetest med Senteo

Känns som Senteohysterin har lagt sig något. skönt...
På onsdag kommer jag använda mig av Senteoknapparna istället för ett traditionellt mattetest. Kapitlet heter ""Tabell och diagram", så jag tror att det passar ganska bra. Jag återkommer med hur det gick.

/Obalan

Kommentarer
Postat av: Annika (not a hangaround)

Det blir säkert jättebra med tanke på vem som gör frågorna. He he. Personligen tycker jag att de är bra men att användnigsområdet kan bli väl snävt, fylleri uppgifter. Reflektionsuppgifter mm är helt omöjliga att använda dem till, något som är så väldigt viktigt i läroplanen nu. Tycker även att man ska fundera över stressmomentet. De som behöver längre tid vid prov missgynnas. Antar att ni ska utvärdera senare.

2008-05-13 @ 21:54:54
Postat av: Anonym

Testet är nu gjort, och jag måste säga att jag är verkligen nöjd med både utförandet och resultatet. Jag måste än en gång tacka Annika för utförandet av frågorna. Tydliga och med lagom svårightsgrad.
/Obalan (WANTED)

2008-05-14 @ 12:47:13
Postat av: Anonym

Testet är nu gjort, och jag måste säga att jag är verkligen nöjd med både utförandet och resultatet. Jag måste än en gång tacka Annika för utförandet av frågorna. Tydliga och med lagom svårightsgrad. Är det någon som ska jobba med "Statistik, diagram och tabeller" får man gärna ta del av materialet.
/Obalan (WANTED)

2008-05-14 @ 12:48:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0